Van Wees Oil antivries Bio-G12+ XT

49.95 exclusief BTW

Van Wees Oil Bio G12+XT is een antivries die niet giftig is en volledig biologisch afbreekbaar. Dat komt door de milieuvriendelijke additieven. Bio-G12+XT is vanwege het basisproduct M.P.G. niet giftig; Mono-PropyleenGlycol (MPG) is niet geclassificeerd als schadelijk en is een milieuvriendelijk alternatief voor mono-ethyleenglycol. De Bio-G12+XT antivries beschermt tegen bevriezing van het koelsysteem tot temperaturen van -26 tot -36°C.

Van Wees Oil antivries Bio-G12+ XT

Van Wees Oil antivries Bio-G12+ XT biologisch afbreekbare antivries. Beter voor het milieu!

De Koelvloeistoffen van Van Wees Oil zijn toepasbaar in een uitgebreid scala aan voertuigen. Zoals personenauto’s, vrachtwagens, bouwmachines, bussen, stationaire-en scheepsmotoren. Bovendien worden de koelmiddelen ondersteund door een lijst van belangrijke OEM goedkeuringen (Original Equipment Manufacturer).

Producten zijn beschikbaar als concentraat, ready-mix of superconcentraat (inhibitor pakket). De basisvereiste van koelvloeistof is om de warmte te verplaatsen van de kern van de verbrandingsmotor naar de radiator. De luchtstroom koelt de vloeistof in dit proces Daarnaast beschermt de koelvloeistof tegen bevriezing en koken, het gehele jaar door. De basisvloeistof bepaalt de verschillende eigenschappen. Bijvoorbeeld warmteoverdracht eigenschappen, invriezen en kokend bescherming. Veelgebruikte basisvloeistoffen zijn mengsels van monoethyleenglycol/water of monopropyleneglycol/water of gewoon water als er geen behoefte aan bescherming tegen bevriezing. Het type en het niveau van de corrosie inhibitie additieven bepalen de mate van corrosiebescherming.

Er zijn verschillende organische inhibitors en mineralen (ook wel anorganische)-inhibitors. Afhankelijk van de aard van inhibitoren, die vaak worden ingedeeld in de volgende types techniek: OAT (Organic Additves Technology) koelmiddelen.

BIO Koelmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om de natuur te beschermen, en zijn alleen met biologisch afbreekbare inhibitors ontwikkeld.
verpakking

1 liter, 5 liter