Dometic Elektrisch Toilet

547.92 exclusief BTW

De Dometic 7100 serie toiletten zijn ontworpen om ruimte te besparen en is één van de kleinere toiletten op de markt. Het toilet heeft een fecaliënvermaler. Dit moet ervoor zorgen dat verstopping van de leidingen en luchtjes tot een minimum worden beperkt.

De kom kan ten opzichte van de voet 360 graden. Dit maakt het een ideaal toilet om uw boot te installeren.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Dometic Elektrisch Toilet 7100 Serie

De Dometic 7100-serie is ontworpen voor gebruik in een uiterst beperkte ruimte. Het is momenteel een van de kleinste toiletten die op de markt zijn. Daarnaast kan de kom 360 graden draaien ten opzichte van de voet. Hierdoor is het toilet geschikt voor het installeren in kleine ruimtes. De zijn in standaardhoogte en in een verlaagde uitvoering beschikbaar. U kunt spoelen door middel van een schakelaar die aan de wand gemonteerd wordt. Ook heeft het toilet verschillende spoelopties, afhankelijk van de uitvoering. Het toilet is waterbesparend en verbruikt per spoelbeurt slechts 1,2 liter water. Daarnaast is het toilet ook energiezuinig. Spoelt zolang u de schakelaar ingedrukt houdt, wat voor efficiënt spoelen zorgt.

Beide modellen zijn leverbaar in een 12V- of 24V-versie die respectievelijk slechts 20 A en 10 A stroom verbruiken. De gelakte houten bril en de klep zijn even groot als bij het toilet thuis voor maximaal comfort.

De 7100-serie toiletten zijn voorzien van een krachtige MasterFlush-technologie. Een dubbel nylon schoepenwiel voert de uitwerpselen af naar de maalkamer, waar ze worden vermalen door een 10-blads roestvaststalen maalwiel. Vervolgens wordt het “vuilwater” afgevoerd via de vuilwaterleiding of het kan worden opgeslagen in de vuilwatertank. Door de fijne vermaling wordt de kans op verstopping in de leidingen of stankoverlast tot een minimum beperkt.

  • Kleur: wit

 

 

 

Voltage

12V, 24 V

Type

Spoeling via drinkwatertank, Spoeling via buitenwater